عبور پرقدرت بورس از سد مقاومتی ۲.۹ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مهر ۱۴۰۴) سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) + جدول قیمت جدید تخم‌مرغ درب مرغداری اعلام شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) مرغ در خراسان رضوی ارزان شد | کاهش ۱۰ درصدی قیمت مرغ در استان نسبت به کل کشور آزادشدن واردات تخم‌‌مرغ نطفه‌دار گوشتی رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی: فقط با برنج هندی امکان تنظیم بازار استان را داریم جولان قطعات بی‌کیفیت و تقلبی خودرو در بازار با سوءاستفاده از کارت بازرگانی غیرتخصصی بانک مرکزی مامور به جمع‌آوری ۱۰.۵ میلیارد قطعه اسکناس قدیمی و چاپ اسکناس با ریال جدید شد دلار کانال ۱۱۰ هزار تومان را از دست داد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلا در مشهد چقدر شد؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) محرمانه‌های بانک‌های خصوصی در خراسان رضوی در پیش‌فروش سکه امروز چه قیمتی سفارش‌گذاری کنیم؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) افت حدود ۳ درصدی قیمت دینار عراق در مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) سقف تراکنش ۱۰ میلیون تومانی در انتظار مشتریان مشکوک به پولشویی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) | خرما در تره‌بار کیلویی چند؟ برخلاف رشد چشمگیر اونس جهانی، قیمت طلا و سکه در بازار داخلی کاهشی شد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) طلای جهانی برای نخستین بار رکورد ۴ هزار دلار را زد + نمودار (۱۵ مهر ۱۴۰۴) شوک دوم کرسنت به ایران؛ مصادره دلارهای بابک زنجانی در مالزی فرزین: عرضۀ ارز توافقی افزایش می‌یابد پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار سه‌‌شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۴ مهر ۱۴۰۴) | آریزو ۳ میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان شد خودرو‌های داخلی ارزان شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طعم تلخ گرانی میوه در کام مردم | میوه خوردن هم لاکچری شد

  • کد خبر: ۳۲۶۳۱۴
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶
طعم تلخ گرانی میوه در کام مردم | میوه خوردن هم لاکچری شد
کافی است سری به میوه فروشی‌های هر محله بزنیم تا متوجه افزایش شدید قیمت میوه‌ها شویم. از سیب و پرتقال کیلویی ۱۰۰هزارتومان تا کیوی کیلویی ۲۲۰هزارتومان!

سرور هادیان | شهرآرانیوز؛ کافی است سری به میوه فروشی‌های هر محله بزنیم تا متوجه افزایش شدید قیمت میوه‌ها شویم. از سیب و پرتقال کیلویی ۱۰۰هزارتومان تا کیوی کیلویی ۲۲۰هزارتومان! حتی قیمت هرکیلو خیار هم ۶۰ هزار تومان است. افزایش قیمت میوه‌ها نسبت به سال گذشته کاملا مشهود است و همین امر موجب می‌شود که فقط شهروندان با تعجب نرخ را ببینند و بعد برای اطمینان بپرسند واقعا قیمت میوه‌ها تا این حد گران است؟! این روز‌ها افزایش نرخ میوه سبب کاهش خرید مردم شده است به طوری که بسیاری از افراد از کاهش سهم میوه یا حذف شدن آن در سبد خریدشان می‌گویند.

رئیس اتحادیه خرده فروشان میوه و تره بار مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرا درباره علت افزایش قیمت میوه می‌گوید: سیب، پرتقال، کیوی و...، چون میوه‌های آخر فصل قبل هستند و مقدار آن کم است به همین دلیل نرخ آن‌ها افزایش یافته است.

حمید آزادی با اشاره به اینکه این میوه‌ها از قبل انبار شده و درحال حاضر برای فروش به بازار وارد می‌شوند، توضیح می‌دهد: زمانی که یک نوع میوه فراوان است قیمت آن کاهش می‌یابد و زمانی که آن نوع میوه کمیاب است گران می‌شود، کما اینکه هزینه حمل بار بر میوه‌هایی که از شهرستان‌ها وارد می‌شود نیز اضافه می‌گردد. همچنین با افزایش هزینه سردخانه‌ها روبه روییم.

وی یادآور می‌شود: به همین دلیل قیمت میوه‌های آخر سال که اکنون توزیع می‌شود افزایش یافته است، اما با آمدن میوه‌های سر درختی مانند آلو، زردآلو و... به طور قطع قیمت میوه‌های آخر فصل زمستان کاهش خواهد یافت.

آزادی درخصوص نرخ خیار درختی که حدود ۷۰هزار تومان است، توضیح می‌دهد: خیار‌های درختی دارای این نرخ است، اما درحال حاضر خیار بوته‌ای از گرگان وارد شده که قیمت آن کیلوی ۴۰هزارتومان است. وی تأکید می‌کند: خوشبختانه گوجه فرنگی و خیار ارزان شده است.

رئیس اتحادیه خرده فروشان میوه و تره بار مشهد بیان می‌کند: این درحالی است که امسال هوا نسبت به سال‌های قبل سردتر است و میوه‌های فصل بهار کمی دیرتر به بازار امسال می‌رسد. به گفته وی تا نیمه اردیبهشت که میوه‌های فصل برسد و وارد بازار شود با گرانی میوه‌های فصل قبل روبه روییم و از طرفی زمینه میوه نیز درحال حاضر کم است. رئیس اتحادیه خرده فروشان میوه وتره بار مشهد از وجود بازرسی بر این صنف خبر می‌دهد و می‌گوید: بازرسی و نظارت بر بازار وجود دارد و در صورت مشاهده تخلف با متخلفان برخورد خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->