ترانزیت بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار کالا از گمرک دوغارون به افغانستان قیمت جدید ارز اربعین اعلام شد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) | زائران اربعین برای ۲۰۰ هزار دینار چقدر باید بپردازند؟ دسته چک اول افراد ۱۰ برگی شد | تغییر شرایط صدور دسته چک (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) درخواست برگزاری فوری جلسه شورای عالی کار | آیا حقوق کارگران ترمیم می‌شود؟ اجحاف در حق نیرو‌های شرکتی | یک مقام مسئول: دولت باید هر چه سریع‌تر برای تعیین تکلیف کارگران شرکتی اقدام جدی کند افزایش تقاضا برای دینار در بازار مشهد با نزدیک‌شدن به اربعین ۶ شرکت بورسی سود سهام عدالت را کامل ندادند حمایت ۲۷ همتی بانک‌ها از بازار سرمایه بیکاری جوانان در کشور عمان به مرز هشدار رسید انتقاد تند نماینده مجلس به بانک‌ها: ورشکستگی و نزول خواری؛ عارضه تاخیر در ارائه تسهیلات است قیمت بازار پژو ۲۰۷ اعلام شد آغاز ثبت‌نام خودروهای وارداتی از امروز ۱۱ مرداد ماه + لینک پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ فعالیت فرودگاه مهرآباد ۲۴ ساعته شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) چالش دوگانه بازار مسکن | مردم از قولنامه ها و مشاوران از قوانین گلایه دارند بررسی قیمت امروز گوشت و مرغ در مشهد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | ماهیچه گوسفندی کیلویی چند؟ پرداخت ۴۱ درصدی مطالبات گندمکاران خراسان رضوی ایران به ۲۰۰ هواپیمای فعال نیاز دارد | کاهش سن ناوگان هوایی به زیر ۲۸ سال رفع تداخلات اراضی در خراسان رضوی | تثبیت بیش از ۱.۷ میلیون هکتار اراضی ملی معادن خراسان رضوی در آتش کمبود سوخت شروع هفته با شدت‌یافتن عرضه‌ها در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) انتقاد استاندار خراسان رضوی از فرآیند‌های تخصیص ارز در کشور ارز اربعین امروز گران شد | افزایش قیمت دینار در مشهد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حراج شمش، فردا (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود | واریز یک میلیارد تومان، شرط شرکت در حراج شمش طلا قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۹۰ هزار تومان قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ماهانه ۴ نانوایی در مشهد تعطیل‌ می‌شوند | هزینه ۳۰۰ میلیونی تحمیل‌شده بر نانوایی‌ها درپی قطعی برق احتمال افزایش دوباره تولید نفت اوپک پلاس در اجلاس آینده
سرخط خبرها

طعم تلخ گرانی میوه در کام مردم | میوه خوردن هم لاکچری شد

  • کد خبر: ۳۲۶۳۱۴
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶
طعم تلخ گرانی میوه در کام مردم | میوه خوردن هم لاکچری شد
کافی است سری به میوه فروشی‌های هر محله بزنیم تا متوجه افزایش شدید قیمت میوه‌ها شویم. از سیب و پرتقال کیلویی ۱۰۰هزارتومان تا کیوی کیلویی ۲۲۰هزارتومان!

سرور هادیان | شهرآرانیوز؛ کافی است سری به میوه فروشی‌های هر محله بزنیم تا متوجه افزایش شدید قیمت میوه‌ها شویم. از سیب و پرتقال کیلویی ۱۰۰هزارتومان تا کیوی کیلویی ۲۲۰هزارتومان! حتی قیمت هرکیلو خیار هم ۶۰ هزار تومان است. افزایش قیمت میوه‌ها نسبت به سال گذشته کاملا مشهود است و همین امر موجب می‌شود که فقط شهروندان با تعجب نرخ را ببینند و بعد برای اطمینان بپرسند واقعا قیمت میوه‌ها تا این حد گران است؟! این روز‌ها افزایش نرخ میوه سبب کاهش خرید مردم شده است به طوری که بسیاری از افراد از کاهش سهم میوه یا حذف شدن آن در سبد خریدشان می‌گویند.

رئیس اتحادیه خرده فروشان میوه و تره بار مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرا درباره علت افزایش قیمت میوه می‌گوید: سیب، پرتقال، کیوی و...، چون میوه‌های آخر فصل قبل هستند و مقدار آن کم است به همین دلیل نرخ آن‌ها افزایش یافته است.

حمید آزادی با اشاره به اینکه این میوه‌ها از قبل انبار شده و درحال حاضر برای فروش به بازار وارد می‌شوند، توضیح می‌دهد: زمانی که یک نوع میوه فراوان است قیمت آن کاهش می‌یابد و زمانی که آن نوع میوه کمیاب است گران می‌شود، کما اینکه هزینه حمل بار بر میوه‌هایی که از شهرستان‌ها وارد می‌شود نیز اضافه می‌گردد. همچنین با افزایش هزینه سردخانه‌ها روبه روییم.

وی یادآور می‌شود: به همین دلیل قیمت میوه‌های آخر سال که اکنون توزیع می‌شود افزایش یافته است، اما با آمدن میوه‌های سر درختی مانند آلو، زردآلو و... به طور قطع قیمت میوه‌های آخر فصل زمستان کاهش خواهد یافت.

آزادی درخصوص نرخ خیار درختی که حدود ۷۰هزار تومان است، توضیح می‌دهد: خیار‌های درختی دارای این نرخ است، اما درحال حاضر خیار بوته‌ای از گرگان وارد شده که قیمت آن کیلوی ۴۰هزارتومان است. وی تأکید می‌کند: خوشبختانه گوجه فرنگی و خیار ارزان شده است.

رئیس اتحادیه خرده فروشان میوه و تره بار مشهد بیان می‌کند: این درحالی است که امسال هوا نسبت به سال‌های قبل سردتر است و میوه‌های فصل بهار کمی دیرتر به بازار امسال می‌رسد. به گفته وی تا نیمه اردیبهشت که میوه‌های فصل برسد و وارد بازار شود با گرانی میوه‌های فصل قبل روبه روییم و از طرفی زمینه میوه نیز درحال حاضر کم است. رئیس اتحادیه خرده فروشان میوه وتره بار مشهد از وجود بازرسی بر این صنف خبر می‌دهد و می‌گوید: بازرسی و نظارت بر بازار وجود دارد و در صورت مشاهده تخلف با متخلفان برخورد خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->